We have down the list of best Tamil baby girl names, now it’s time for the Tamil baby boy names as well. Go ahead and read these names, and we hope you find something good here.
Also check – Tamil baby girl names / Hindu baby girl names
Tamil Baby Boy Names Starting With A
ஐந்தலையரவன் – Ainthalaiyaravan
ஐந்தாடி – Aindhadi
ஐந்துகந்தான் – Aindhukandhan
ஐந்தொழிலோன் – Ainthozilon
ஐந்நிறத்தண்ணல் – Ainniraththannal
ஐம்முகன் – Aimmukan
ஐயமேற்பான் – Aiyamerpan
ஐயன் – Aiyan
ஐயாறணிந்தான் – Aiyaranindhan
ஐயாறன் – Aiyaran
ஐயாற்றண்ணல் – Aiyarrannal
ஐயாற்றரசு – Aiyarrarasu
ஐவண்ணன் – Aivannan
அகண்டன் – Akandan
அகிலங்கடந்தான் – Akilankadandhan
அக்கணியன் – Akkaniyan
அங்கணன் – Angkanan
அஞ்சடையன் – Anchadaiyan
அஞ்சாடியப்பன் – Anychadiyappan
அஞ்செழுத்தன் – Anychezuththan
அஞ்செழுத்து – Anychezuththu
அஞ்சைக்களத்தப்பன் – Anychaikkalaththappan
அஞ்சையப்பன் – Anychaiyappan
அடங்கக்கொள்வான் – Adangakkolvan
அடர்ச்சடையன் – Adarchadaiyan
அடலேற்றன் – Adalerran
அடல்விடைப்பாகன் – Adalvidaippagan
அடல்விடையான் – Adalvidaiyan
அடிகள் – Adikal
அடியார்க்கினியான் – Adiyarkkiniyan
அடியார்க்குநல்லான் – Adiyarkkunallan
அடைக்கலம் காத்தான் – Adaikkalam Kaththan
அடைவார்க்கமுதன் – Adaivarkkamudhan
அடைவோர்க்கினியன் – Adaivorkkiniyan
அட்டபுயங்கன் – Attapuyangan
அட்டமூர்த்தி – Attamurthy
அணங்கன் – Anangkan
அணங்குறைபங்கன் – Ananguraipangan
அணியன் – Aniyan
அணு – Anu
அண்டமூர்த்தி – Andamurththi
அண்டவாணன – Andavanan
அண்டன் – Andan
அண்ணல் – Annal
அண்ணா – Anna
அண்ணாமலை – Annamalai
அண்ணாமலையண்ணல் – Annamalaiyannal
அணியன் – Aniyan
அதளாடையன் – Adhaladaiyan
அதிகுணன் – Athikunan
அதிசயன் – Athisayan
அதிருங்கழலோன் – Adhirunkazalon
அதிர்துடியன் – Adhirthudiyan
அத்தன் – Aththan
அந்தணன் – Anthanan
அந்தமில்லாரியன் – Andhamillariyan
அந்தமில்லான் – Anthamillan
அந்தமில்லி – Anthamilli
அந்திப்பேரொளி – Andhiperoli
அந்திரன் – Anthiran
அந்திவண்ணன் – Andhivannan
அப்பனார் – Appanar
அப்பன் – Appan
அமரசேகரன் – Amarasekaran
அமரர்கோ – Amararko
அமரர்கோன் – Amararkon
அமலன் – Amalan
அமுதன் – Amudhan
அமுதீவள்ளல் – Amudhiivallal
அமைவு – Amaivu
அம்பலக்கூத்தன் – Ambalakkuththan
அம்பலத்தரசு – Ambalatharasu
அம்பலத்தாடி – Ambalathadi
அம்பலத்தான் – Ambalathan
அம்பலத்தீசன் – Ambalaththiisan
அம்பலவன் – Ambalavan
அம்பலவாணன் – Ambalavanan
அம்மான் – Amman
அம்மை – Ammai
அயவந்திநாதன் – Ayavandhinathan
அயின்மூவிலைஅழகன் – Ayinmuvilaiyazhagan
அயின்மூவிலையோன் – Ayinmuvilaiyon
அயிற்சூலன் – Ayirchulan
அரசு – Arasu
அரத்துறைநாதன் – Araththurainathan
அரவசைத்தான் – Aravachaiththan
அரவஞ்சூடி – Aravanychudi
அரவணியன் – Aravaniyan
அரவத்தோள்வளையன் – Aravaththolvalaiyan
அரவரையன் – Aravaraiyan
அரவாடி – Aravadi
அரவார்செவியன் – Aravarcheviyan
அரவார்த்தான் – Aravarthan
அரவேந்தி – Aravendhi
அரன் – Aran
அரிக்குமரியான் – Arikkumariyan
அரியஅரியோன் – Ariya Ariyon
அரியசிவம் – Ariyasivam
அரியமேனி – Ariyameni
அரியயற்க்கரியன்- Ariyayarkkariyan
அரியவர் – Ariyavar
அரியான் – Ariyan
அரியோருகூறன் – Ariyorukuran
அரிவைபங்கன் – Arivaipangan
அருள் – Arul
அருட்கூத்தன் – Arut Kuththan
அருட்சுடர் – Arutchudar
அருட்செல்வன் – Arutchelvan
அருட்சேவடி – Arutchevadi
அருட்பிழம்பு – Arutpizambu
அருட்பெருஞ்சோதி – Arutperunychodhi
அருண்மலை – Arunmalai
அருத்தன் – Aruththan
அருந்தவர்க்கரசு – Arundhavarkkarasu
அருந்துணை – Arunthunai
அருமணி – Arumani
அரும்பொருள் – Arumporul
அருவன் – Aruvan
அருவுருவன் – Aruvuruvan
அருளண்ணல் – Arulannal
அருளரசு – Arularasu
அருளாளன் – Arulalan
அருளிறை – Arulirai
அருள் – Arul
அருள்குரு – Arulguru
அருள்சோதி – Aruljyoti
அருள்வல்லான் – Arulvallan
அருள்வள்ளல் – Arulvallal
அருள்வள்ளல்நாதன் – Arulvallal Nathan
அர்ச்சிதன் – Arccithan
அலகில்சோதியன் – Alagiljothiyan
அல்லல்தீர்ப்பான் – Allalthirppan
அவனிமுழுதுடையான் – Avanimuzudhudaiyan
அவிநாசி – Avinasi
அவிநாசியப்பன் – Avinasiyappan
அவிர்ச்சடையன் – Avirchadaiyan
அழகன் – Azakan
அழகுகாதலன் – Azagukadhalan
அழலாகியஅண்ணல் – Azhalagiyavannal
அழலார்ச்சடையன் – Azalarchadaiyan
அழல்மேனி – Azalmeni
அழல்வண்ணன் – Azal Vannan
அழற்கண்ணன் – Azarkannan
அழற்குறி – Azarkuri
அழிவிலான் – Azivilan
அளகையன்றோழன் – Alagaiyanrozan
அளப்பரியான் – Alappariyan
அளவிலான் – Alavilan
அளவிலி – Alavili
அளியான் – Aliyan
அறக்கண் – Arakkan
அறக்கொடியோன் – Arakkodiyon
அறநெறி – Araneri
அறவன் – Aravan
அறவாழிஅந்தணன் – Aravaziandhanan
அறவிடையான் – Aravidaiyan
அறியஅரியோன் – Ariya Ariyon
அறியாவகையன் – Ariyavagaiyan
அறிவன் – Arivan
அறிவு – Arivu
அறிவுக்கரியோன் – Arivukkariyon
அறிவொண்ணாதவன் – Arivonnadhavan
அறுமலருறைவான் – Arumalaruraivan
அறையணியப்பன் – Araiyaniyappan
அற்புதக்கூத்தன் – Arpudhak Kuththan
அற்புதன் – Arpudhan
அனகன் – Anakan
அனந்தக்கனி – Anandhakkani
அனலன் – Analan
அனலாடி – Analadi
அனலுருவன் – Analuruvan
அனலேந்தி – Analendhi
அனல்விழியன் – Analviziyan
அனற்கையன் – Anarkaiyan
அனற்சடையன் – Anarchadaiyan
அனற்றூண் – Anarrun
அனாதி – Anathi
அனேகன்/அநேகன் – Anekan
அன்பர்க்கன்பன் – Anbarkkanban
அன்பன் – Anban
அன்புசிவம் – Anbusivam
அன்புடையான் – Anbudaiyan
அன்னம்காணான் – Annamkanan
அன்னை – Annai
ஆகமநாதன்- Agamanathan
ஆகமபோதன் – Agamabodhan
ஆகமமானோன் – Agamamanon
ஆட எடுத்த பாதம் – Ada Eduththa Padham
ஆடரவன் – Adaravan
ஆடலரசன் – Adalarasan
ஆடலழகன் – Adalazagan
ஆடல்வல்லான் – Adalvallan
ஆடவல்லான் – Adavallan
ஆடற்கோ – Adarko
ஆடும்நாதன் – Adumnathan
ஆட்கொண்டான் – Atkondan
ஆட்டுகப்பான் – Attugappan
ஆணிப் பொன் – Anip Pon
ஆண்டகை – Andakai
ஆண்டவன் – Andavan
ஆண்டான் – Andan
ஆதி – Adhi
ஆதிநாதன் – Athinathan
ஆதிபகவன் – Adhibagavan
ஆதிபிரான் – Athipiran
ஆதிபுராணன் – Adhipuranan
ஆதிமூர்த்தி – Athimurththi
ஆதியண்ணல் – Adhiyannal
ஆதியன் – Adhiyan
ஆதிரையன் – Adhiraiyan
ஆத்தன் – Aththan
ஆத்திச்சூடி – Aththichudi
ஆமையணிந்தான் – Amaiyanindhan
ஆமையாரன் – Amaiyaran
ஆமையோட்டினன் – Amaiyottinan
ஆயிழையன்பன் – Ayizaiyanban
ஆரணன் – Aranan
ஆரமுது – Aramuthu
ஆரரவன் – -Araravan
ஆரழகன் – Arazagan
ஆராஅமுது – Aravamuthu
ஆராவமுதன் – Aravamudhan
ஆரியன் – Aryan
ஆரூரன் – Aruran
ஆர்சடையன் – Archadaiyan
ஆர்வன் – Arvan
ஆலகண்டன் – Alakantan
ஆலநீழலான் – Alaniizalan
ஆலந்துறையான் – Alanthuraiyan
ஆலந்துறைநாதன் – Alanthurainathan
ஆலமர்செல்வன் – Alamarchelvan
ஆலமர்தேன் – Alamardhevan
ஆலமர்பிரான் – Alamarpiran
ஆலமிடற்றான் – Alamidarran
ஆலமுண்டான் – Alamundan
ஆலமுமமுதன் – Alamumamudhan
ஆலமேயமுதன் – Alameyamudhan
ஆலவாயண்ணல் – Alavayannal
ஆலவாயான் – Alavayan
ஆலவாய்ஆதி – Alavayadhi
ஆலவில்பெம்மான் – Alavilpemman
ஆலறமுறைத்தோன் – Alaramuraiththon
ஆலன் – Alan
ஆலாலமுண்டான் – Alalamundan
ஆலுறைஆதி – Aluraiadhi
ஆல்நிழற்கடவுள் – Alnizarkadavul
ஆல்நிழற்குரவன் – Alnizarkuravan
ஆவினைந்தாடி – Avinaindhadi
ஆழி ஈந்தான் – Azi Indhan
ஆழிசெய்தோன் – Azicheydhon
ஆழியருள்ந்தான் – Aziyarulndhan
ஆழியர் – Aziyar
ஆழியான் -Aziyan
ஆழிவள்ளல் – Azivallal
ஆறணிசடையன் – Aranisadaiyan
ஆறணிமுடியன் – Aranimudiyan
ஆறணிவோன் – Aranivon
ஆறாதாரநிலயன் – Aradharanilayan
ஆறார்சடையன் – Ararsadaiyan
ஆறூர்ச்சடையன் – Arurchadaiyan
ஆறூர்முடியன் – Arurmudiyan
ஆறேறுச்சடையன் – Areruchadaiyan
ஆறேறுச்சென்னியன் – Areruchenniyan
ஆனந்தக்கூத்தன் – Anandhakkuththan
ஆனந்தன் – Anandhan
ஆனாய் – Anay
ஆனையார் – Anaiyar
ஆனையுரியன் – Anaiyuriyan
Tamil Baby Boy Names Starting With E
எண்குணன் – Engunan
எண்டோளவன் – Entolavan
எண்டோளன் – Entolan
எண்டோளொருவன் – Entoloruvan
எண்ணத்துணையிறை – Ennaththunaiyirai
எண்ணுறைவன் – Ennuraivan
எண்தோளன் – Entholan
எண்தோளீசன் – Entolisan
எண்புயன் – Enpuyan
எண்மலர்சூடி – Enmalarchudi
எண்வகையன் – Envakaiyan
எந்தாய் – Enthay
எந்தை – Enthai
எந்நாட்டவர்க்குமிறை – Ennattavarkkumirai
எம்பெருமான் – Emperuman
எயிலட்டான் – Eyilattan
எயில்மூன்றெரித்தான் – Eyilmunreriththan
எரிபோல்மேனி – Eripolmeni
எரியாடி – Eriyadi
எரியேந்தி – Eriyendhi
எருதூர்வா – Erudhurvan
எருதேறி – Erudheri
எல்லாமுணர்ந்தோன் – Ellamunarndhon
எல்லையிலாதான் – Ellaiyiladhan
எல்லோர்க்குமீசன் – Ellorkkumiisan
எழுகதிர்மேனி – Ezukadhirmeni
எழுத்தறிநாதன் – Ezuththari Nathan
எளியசிவம் – Eliyasivam
எறும்பீசன் – Erumbiisan
என்றுமெழிலான் – Enrumezilan
என்னுயிர் – Ennuyir
ஏகபாதன் – Ekapathan
ஏகம்பன் – Ekamban
ஏடகநாதன் – Edakanathan
ஏழிசையன் – Ezisaiyan
ஏழுலகாளி – Ezulakali
ஏழைபாகத்தான் – Ezhaipagaththan
ஏறணிகொடியன் – Eranikodiyan
ஏறமர்கொடியன் – Eramarkodiyan
ஏறுசேவகன் – Erusevakan
ஏறுடைஈசன் – Erudaiiisan
ஏறுடையான் – Erudaiyan
ஏறுயர்கொடியன் – Eruyarkodiyan
ஏறுயர்த்தான் – Eruyarththan
ஏறூர்கொடியோன் – Erurkodiyon
ஏறூர்ந்தான் – Erurnthan
ஏறேறி – Ereri
ஏற்றன் – Erran
ஏற்றுயர்க்கொடியன் – Erruyarkodiyan
ஏனக்கொம்பன் – Enakkomban
ஏனங்காணான் – Enanganan
ஏனத்தெயிறான் – Enaththeyiran
ஏனவெண்மருப்பன் -Enavenmaruppan
Tamil Baby Boy Names Starting With G
கங்கைசூடி – Gangaichudi
கங்கைச்சடையன் – Gangaichchadiayan
கங்கைநாயகன் – Gangainayakan
கங்கையஞ்சென்னியான் – Gangaiyanjchenniyan
கங்கைவார்ச்சடையன் – Gangaivarchadaiyan
Tamil Baby Boy Names Starting With I
இசைபாடி – Isaipadi
இடத்துமையான் – Idaththumaiyan
இடபமூர்வான் – Idabamurvan
இடைமருதன் – Idaimarudhan
இடையாற்றீசன் – Idaiyarrisan
இட்டன் – Ittan
இணையிலி – Inaiyili
இந்துசேகரன் – Indhusekaran
இந்துவாழ்சடையன் – Indhuvaz Chadaiyan
இமையவர்கோன் – Imaiyavarkon
இமையாள்கோன் – Imaiyalkon
இயமானன் – Iyamanan
இயல்பழகன் – Iyalbazagan
இரவாடி – Iravadi
இரவிவிழியன் – Iraviviziyan
இராசசிங்கம் – Irasasingkam
இராமநாதன் – Iramanathan
இருட்சுடரோன் – Irutchudaron
இருவரேத்துரு – Iruvareththuru
இருவர்தேட்டினன் – Iruvarthettinan
இலக்கணன் – Ilakkanan
இலங்குமழுவன் – Ilangumazuvan
இல்லான் – Illan
இழைசேர் திருமார்பன் – Izaiser Thirumarban
இளமதிசூடி – Ilamadhichudi
இளம்பிறையன் – Ilampiraiyan
இறப்பிலி – Irappili
இறை – Irai
இறையனார் – Iraiyanar
இறையான் – Iraiyan
இறைவன் – Iraivan
இனமணி – Inamani
இனியசிவம் – Iniyasivam
இனியன் – Iniyan
இனியான் – Iniyan
இன்பநீங்கான் – Inbaniingan
இன்பன் – Inban
ஈசனடி – Isanadi
ஈசன் – Isan
ஈடிலி – Idili
ஈரோட்டினன் – Iirottinan
ஈறிலான் – Irilan
Tamil Baby Boy Names Starting With K
கங்காநாயகன் – Ganganayakan
கங்காளர் – Kankalamurthy
கங்கைகரந்தான் – Kankaikarantan
கடம்பவனத்திறை – Kadamba Vanaththirai
கடல்விடமுண்டான் – Kadalvidamundan
கடவுள் – Kadavul
கடைமுடிநாதன் – Kadaimudinathan
கட்டங்கன் – Kattangkan
கட்டறுப்பான் – Kattaruppan
கணநாதன் – Kananathan
கணிச்சிவாணவன் – Kanichchivanavan
கண்சுமந்தநெற்றியன் – Kanchumandhanerriyan
கண்டங்கருத்தான் – Kantankaruththan
கண்டங்கறையன் – Kantankaraiyan
கண்டன் – Kandan
கண்டிகையன் – Kandikaiyan
கண்டிக்கழுத்தன் – Kandikkazuththan
கண்ணழலான் – Kannazalan
கண்ணா – Kanna
கண்ணாயிரநாதன் – Kannayiranathan
கண்ணாளன் – Kannalan
கண்ணிடைமணி – Kannidaimani
கண்ணுதலான் – Kannudhalan
கண்ணுதல் – Kannudhal
கண்மலர்கொண்டான் – Kanmalarkondan
கதிர்க்கண்ணன் – Kadhirkkannan
கதிர்நயனன் – Kadhir Nayanan
கந்தனார்தாதை – Kandthanarthathai
கபாலி – Kapali
கமலபாதன் – Kamalapathan
கயிலாயநாதன் – Kayilayanathan
கயிலாயமுடையான் – Kayilayamudaiyan
கயிலைக்கிழவன் – Kayilaikkizavan
கயிலைநாதன் – Kayilainathan
கயிலைபெருமான் – Kayilaipperuman
கயிலைப்பதியன் – Kayilaippadhiyan
கயிலைமலையான் – Kayilaimalaiyan
கயிலைமன்னன் – Kayilaimannan
கயிலையமர்வான் – Kayilaiyamarvan
கயிலையன் – Kayilaiyan
கயிலையான் – Kayilaiyan
கயிலைவேந்தன் – Kayilaivendhan
கரந்தைச்சூடி – Karandthaichchudi
கரவீரநாதன் – Karaviiranathan
கரியாடையன் – Kariyadaiyan
கரியுரியன் – Kariyuriyan
கருங்கண்டன் – Karunkantan
கருணாகரன் – Karunakaran
கருணாநிதி – Karunanidhi
கருணாநிலயன் – Karunanilayan
கருத்தன் – Karuththan
கருத்தான் – Karuththan
கருமானுரியன் – Karumanuriyan
கருமிடற்றான் – Karumidarran
கருவன் – Karuvan
கலைக்கரன் – Kalaikkaran
கலையான் – Kalaiyan
கல்லால்நிழலான் – Kallalnizalan
கழற்செல்வன் – Kazarchelvan
களர்முளைநாதன் – Kalarmulainathan
களிற்றுரியன் – Kalirruriyan
களிற்றுரிவைப்போர்வையான் – Kalirrurivaipporvaiyan
களைகண் – Kalaikan
கள்வன் – Kalvan
கறுத்தமணிகண்டர் – Karuttamanikantar
Tamil Baby Boy Names Starting With O
ஒண்சுடர் – Onsudar
ஒப்பாரிலி – Opparili
ஒப்பிலாமணி – Oppilamani
ஒப்பிலி – Oppili
ஒருதாளன் – Oruthalan
ஒருதுணை – Oruthunai
ஒருத்தன் – Oruththan
ஒருவமனில்லி * Oruvamanilli
ஒருவன் – Oruvan
ஒளிமேனியன் – Olimeniyan
ஒளிர்மேனி – Olirmeni
ஒளிவளர்விளக்கு – Olivalarvilakku
ஒற்றியூரன் – Orriyuran
ஒற்றைப்படவரவன் – Orraippadavaravan
ஓங்காரத்துட்பொருள் – Ongkaraththudporul
ஓங்காரன் – Ongkaran
ஓடணியன் – Odaniyan
ஓடார்மார்பன் – Odarmarban
ஓடேந்தி – Odendhi
ஓட்டீசன் – Ottiichan
ஓதஞ்சூடி – Odhanychudi
Tamil Baby Boy Names Starting With S
சகலசிவன் – Sakalasivan
சங்கரன் – Sangkaran
சங்கருள்நாதன் – Changarulnathan
சங்கார்தோடன் – Changarthodan
சங்கொளிவண்ணன் – Sangolivannan
சசிகண்டன் – Sasikantan
சடைக்கரும்பு – Sadaikarumbu
சடைமுடியன் – Chadaimudiyan
சடையப்பன் – Chadaiyappan
சடையன் – Chadaiyan
சடையாண்டி – Chadaiyandi
சட்டைநாதன் – Chattainathan
சட்டையப்பன் – Chattaiyappan
சதாசிவன் – Sathasivan
சதுரன் – Sathuran
சத்தன் – Saththan
சந்தவெண்பொடியன் – Chandhavenpodiyan
சந்திரசேகரன் – Santhirasekaran
சந்திரமௌலி – Chandramouli
சம்பு – Sampu
சயம்பு – Sayampu
சலஞ்சடையான் – Chalanychadaiyan
சலஞ்சூடி – Chalanychudi
சலந்தலையான் – Chalanthalaiyan
சலமணிவான் – Chalamanivan
சலமார்சடையன் – Chalamarchadaiyan
சற்குணநாதன் – Chargunanathan
சாதிகீதவர்த்தமானர் – Sathikithavarththamanar
சாமகண்டன் – Samakantan
சாமமோதி – Samamodhi
சாமவேதர் – Samavethar
சாரணன் – Saranan
சிகண்டன் – Sikantan
சிங்கத்துரியன் – Singathuriyan
சிங்கம் – Singkam
சிட்டன் – Chittan
சித்தத்தேன் – Chiththanathen
சித்தநாதன் – Chiththanathan
சித்தன் – Siththan
சிலம்பன் – Silampan
சிவக்கொழுந்து – Sivakkozundhu
சிவஞானம் – Sivanyanam
சிவபுரத்தரசு – Sivapuraththarasu
சிவபுரன் – Sivapuran
சிவபெருமான் – Sivaperuman
சிவமூர்த்தி – Sivamurththi
சிவலோகன் – Sivalokan
சிவன் – Shivan
சிவானந்தன் – Sivanandhan
சிற்றம்பலக்கூத்தன் – Chirrambalakkuthan
சிற்றம்பலத்தரசு – Chirrambalatharasu
சிற்றம்பலத்தாடி – Chirrambalathadi
சிற்றம்பலம் – Chirrambalam
சிற்றம்பலவன் – Chirrambalavan
சிற்றம்பலவாணன் – Chirrambalavanan
சீலன் – Silan
சுடரமைமேனி – Chudaramaimeni
சுடரனையான் – Chudaranaiyan
சுடரேந்தி – Chudarendhi
சுடரொளி – Sudaroli
சுடரொளி – Chudaroli
சுடர் – Sudar
சுடர்க்கண்ணன் – Chudarkkannan
சுடர்க்கொழுந்து – Chudarkkozundhu
சுடர்ச்சடையன் – Chudarchadaiyan
சுடர்நயனன் – Chudarnayanan
சுடர்மேனி – Chudarmeni
சுடர்விடுசோதி – Chudarviduchodhi
சுடர்விழியன் – Chudarviziyan
சுடலைப்பொடிபூசி – Chudalaippodipusi
சுடலையாடி – Chudalaiyadi
சுடற்குறி – Chudarkuri
சுந்தரர் – Sundharar
சுரபதி – Surapathi
சுவண்டர் – Suvandar
சூலத்தன் – Sulaththan
சூலபாணி – Sulapani
சூலப்படையன் – Sulappadaiyan
சூலமாரையன் – Chulamaraiyan
சூலி – Suli
சூலைதீர்த்தான் – Chulaithiirththan
சூளாமணி – Sulamani
செக்கர்மேனி – Chekkarmeni
செங்கண்கடவுள் – Chengkankadavul
செஞ்சடையப்பன் – Chenychadaiyappan
செஞ்சடையன் – Chenychadaiyan
செஞ்சுடர்ச்சடையன் – Chenychudarchchadaiyan
செட்டி – Setti
செட்டியப்பன் – Settiyappan
செந்நெறி – Senneri
செந்நெறியப்பன் – Chenneriyappan
செம்பவளன் – Chempavalan
செம்பொருள் – Chemporul
செம்பொற்சோதி – Chemporchodhi
செம்பொற்றியாகன் – Chemporriyagan
செம்பொன் – Sempon
செம்பொன்மேனி – Semponmeni
செம்மானத்தொளி – Semmanatholi
செம்மான் – Semman
செம்மேனி – Chemmeni
செம்மேனிநாதன் – Chemmeni Nathan
செம்மேனிநீற்றன் – Chemmeniniirran
செம்மேனியம்மான் – Chemmeniyamman
செம்மேனியம்மான் – Semmeniyamman
செய்யச்சடையன் – Cheyyachadaiyan
செய்யன் – Seyyan
செல்வன் – Selvan
சேடன் – Sedan
சேட்சிய – Chetchiyan
சேந்தனப்பன் – Sethanappan
சேயிழைபங்கன் – Cheyizaipangan
சேயிழைபாகன் – Cheyizaibagan
சேராக்கையன் – Cherakkaiyan
சேவகன் – Sevakan
சேவலோன் – Sevalon
சைவன் – Saivan
சொக்கநாதன் – Chokkanathan
சொக்கலிங்கம் – Chokkalingam
சொக்கன் – Chokkan
சொல்லடங்கன் – Cholladangan
சொல்லற்கரியான் – Chollarkariyan
சொல்லற்கினியான் – Chollarkiniyan
சோதி – Chodhi
சோதிக்குறி – Chodhikkuri
சோதியன் – Chodhiyan
சோதியன் – Jothiyan
சோதியன்னான் – Jothiyannan
சோதியுட்சோதி – Jothiyutchothi
சோதிவடிவு – Chodhivadivu
சோபுரநாதன் – Chopura Nathan
Tamil Baby Boy Names Starting With U
உச்சிநாதன் – Uchchinathan
உடுக்கையொலியன் – Udukkaiyoliyan
உடையான் – Udaiyan
உடையிலாவுடையன் – Udaiyilavudaiyan
உணர்வரியன் – Unarvariyan
உணர்வுகடந்தான் – Unarvukadanthan
உத்தமன் – Uththaman
உமாபதி – Umapathi
உமைஅண்ணல் – Umaiannal
உமைகந்தனுடனார் – Umaikandhanudanar
உமைகாதலன் – Umaikadhalan
உமைகூறன் – Umaikuran
உமைகேள்வன் – Umaikelvan
உமைகோன் – Umaikon
உமைக்குநாதன் – Umaikkunathan
உமைபாங்கன் – Umaipangan
உமைமணாளன் – Umaimanalan
உமையாகன் – Umaiyagan
உமையாள்பங்கன் – Umaiyalpangan
உமையொருபாகன் – Umaiyorubagan
உமையோடுறைவான் – Umaiyoduraivan
உமைவிருப்பன் – Umaiviruppan
உம்பர்க்கரசு – Umbarkkarasu
உய்யக்கொண்டான் – Uyyakkondaan
உய்யக்கொள்வான் – Uyyakkolvan
உரியாடையன் – Uriyadaiyan
உருதருவான் – Urutharuvan
உருத்திரநாதன் – Uruthiranathan
உருத்திரமூர்த்தி – Uruththiramurthy
உருத்திரலோகன் – Uruththiralokan
உருத்திரன் – Urutthiran
உருவிலான் – Uruvilan
உருவொடுபெயரீவள்ளல் – Uruvodupeyariivallal
உலகநாதன் – Ulaganathan
உலகமூர்த்தி – Ulakamurththi
உலகீன்றான் – Ulagiinran
உலப்பிலி – Ulappili
உலவாயின்பன் – Ulavayinban
எடுத்தபாதம் – Etuttapatam
Conclusion – These are the best tamil baby boy names list with their meaning. i hope you guys like our collection of tamil baby boy names. if you have any suggestion then please comment below. Thank you.